ویزا اندونزی (بالی)

ویزا اندونزی (بالی)

کشور اندونزی برای ایرانیان فقط اقدام به صدور ویزا توریستی مینماید. ویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند. برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد. جهت تقاضای ویزا مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.که میشود این ویزا را به صورت فوری هم اقدام نمود.



انواع ویزا

- ویزا توریستی عادی/فوری

 

مدت اعتبار تا ورود

- 1ماه از تاریخ صدور مندرج در ویزا

 

مدت اقامت

- 1ماه

 

مدارک مورد نیاز

- پاسپورت

-2قطعه عکس4*3

-بلیط سفر-

صفحه اول و دوم شناسنامه

-کپی کارت ملی

-مشخصات فردی

-واچر هتل

-پرینت حساب بانکی با مانده 10میلیون تومان به لاتین برای هر نفر

 

مدت صدور

- 10روز کاری