ویزا هنگ کنگ

ویزا هنگ کنگ

کشور هنگ کنگ از مهم‌ترین بازارهای مالی و تجاری آسیا و جهان به شمار می‌رود و اخیرا با توجه به اجرای نمایشگاه های تجاری که با پرداخت سوبسیدهای نقدی به مسافران متخصص و تجار اختصاص میدهد تعداد قابل توجهی از مسافران ایرانی را به خود جذب نموده است.

کشور هنگ کنگ در ایران سفارت خانه ای ندارد و برای اخذ این ویزا باید به کارگزارهای متخصص آن مراجعه نمود.این ویزا به صورت دبل وسینگل صادر می شود.



نوع ویزا

- توریستی 1بار ورود

- توریستی 2بار ورود

 

اعتبار تا ورود

- 3ماه از تاریخ صدور و مندرج در ویزا جهت 1بار ورود و اگر ویزا دبل اقدام شود 6 ماه اعتبار تا ورود.

 

مدت اقامت

- اگر ویزا توریستی 1بار ورود باشد 14روز میتوان اقامت داشت ولی اگر اقدام به اخذ ویزا 2بار ورود نمایید به واسطه دبل ورود بودن میتوان 2دوره 14 روزه در هنگ کنگ اقامت داشت.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزا هنگ کنگ

-  اسکن پاسپورت با ۷ ما اعتبار

- گواهی تمکن مالی حداقل ۱۰ میلیون تومانی به صورت لاتین

-  گواهی اشتغال به کار به صورت لاتین با ذکر سمت ، میزان حقوق و مدت اشتغال

-  یک قطعه عکس جدید

-  تکمیل فرم های مربوطه

 

مدت صدور

- 45روز کاری